Bel direct voor een pasklare oplossing en offerte 06 - 44 41 82 31

Onze diensten

Sneltransporten

Van Helderen verzorgt ook sneltransport. Wanneer u goederen heeft die met spoed getransporteerd moeten worden heeft Van Helderen de juiste oplossing. Onze sneltransport service houdt in dat wij per direct naar u toe komen om uw zending op te halen. Vervolgens gaan we meteen op weg om uw goederen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen, of dit nu nationaal of internationaal is. Dit gaat altijd efficiënt maar met de maximale zorg voor uw zending.

Koerierstransporten

Met onze koeriersdienst is het altijd mogelijk om uw goederen nationaal of internationaal te laten transporteren, we bezorgen namelijk door heel Europa. Onze koeriers rijden altijd met grootste zorg voor uw goederen en alle voertuigen uit ons wagenpark zijn uitgerust met navigatie, telefoon en slaapcabine.

Of u nu frequent goederen moet verzenden of dit eenmalig wilt doen; Van Helderen staat 24 uur per dag voor u klaar om uw verzending op te halen en op de juiste plaats weer af te leveren.

ADR transporten

ADR staat voor “Accord européen relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Raute”, wat Frans is voor “Europees akkoord voor internationaal transport van gevaarlijke stoffen”. Dit akkoord betekent concreet dat transportbedrijven die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten voldoen aan een aantal eisen. Ten eerste moeten de chauffeurs van dergelijk transport in het bezit zijn van een ADR-certificaat, waarmee ze kunnen aantonen dat ze weten hoe om te gaan met gevaarlijke stoffen. Voertuigen die gevaarlijke stoffen vervoeren moeten uitgerust zijn met brandblussers, een gevarenkaart en gevarenkist. De route van ADR-transport verschilt meestal van regulier transport.
Bij van Helderen wordt elk transport zeer zorgvuldig uitgevoerd, en zeker het transport van gevaarlijke stoffen. We hebben een aantal chauffeurs in dienst met ADR certificering en ons wagenpark bevat voertuigen die geschikt zijn voor ADR.

Douanetransporten

Douaneformaliteiten vereisen veel kennis over regelgeving omtrent import en export. Wij hebben deze kennis in huis en Van Helderen is AEO (Autorized Economic Operator) gecertificeerd. Dit betekent dat wij al het papierwerk rondom het importeren en exporteren van uw goederen voor u kunnen afhandelen. Dit scheelt u een hoop tijd en u bent ervan verzekerd dat u altijd netjes aan de internationale regelgeving voldoet.

Koeltransporten

Ons wagenpark bevat ook geïsoleerde wagens, voorzien van koelmotor en laadklep. Met deze voertuigen is bij ons ook geconditioneerd vervoer van bijvoorbeeld groenten, fruit, bloemen en planten mogelijk. Onze chauffeurs zijn opgeleid om temperatuurgevoelige goederen snel, ongeschonden en op de juiste temperatuur naar de plek van bestemming te brengen. Dat doen we door heel Europa.

Nationaal en Internationaal

Wij verzorgen zowel transport binnen Nederland als internationaal transport. Elke zending wordt met de zelfde zorg een efficiëntie afgehandeld. Ons wagenpark is zeer divers; van kleinere, wendbare bestelbussen tot vrachtwagens met een zeer grote capaciteit. Voor elke soort zending hebben we dus een geschikt vervoersmiddel.
Bij transport van- en naar het buitenland krijgt u vaak te maken met internationale wet- en regelgeving. Van Helderen heeft hierover kennis in huis en kan u hierin bijstaan.

Wagenpark van Van Helderen sneltransport

Fiat Doblo
Europallet: 2x
Maximum hoogte: 1.17 meter

Mercedes Sprinter
Europallet: 4x
Maximum hoogte: 1.80 meter

Bakwagen Sprinter
Europallet: 8x
Maximum hoogte: 2.20 meter

Bakwagen Mercedes Actros
Europallet: 20x
Zijkant laden + bovenladen (26 ton)

Contactgegevens
Van Helderen Sneltransport
Aresstraat 7
5048 CD Tilburg
T 06 - 44 41 82 31
E info@vanhelderensneltransport.nl