Bel direct voor een pasklare oplossing en offerte 06 - 44 41 82 31
1

Rofianda en van Helderen Sneltransport

Rofianda is in 2013 via de businessclub van Willem II in contact gekomen met van Helderen Sneltransport. Rofianda levert voornamelijk verlichtingsbronnen aan zowel fabriekshallen, showrooms, scholen, zorginstellingen, als ook aan agrarische bedrijven. Al gauw werd de overstap van de toenmalige transporteur naar van Helderen Sneltransport gemaakt. Het aanmelden van een zending is zeer eenvoudig via mytransport, de goederen worden afgehaald en geleverd op tijdstippen die worden aangegeven. Via mytransport wordt nauwkeurig aangegeven wanneer de goederen zijn aangeleverd. Rofianda is meer dan tevreden met van Helderen Sneltranport; de goederen worden ongeschonden op plaats van bestemming afgeleverd, de flexibiliteit is zeer groot. Kortom van Helderen Sneltransport kunnen we iedereen aanraden.


Bestwelhip en van Helderen Sneltransport

Het transporteren van vintage design meubels naar het buitenland vraagt om precisie en maatwerk. Het directe en persoonlijke contact met Van Helderen Sneltransport maakt het voor Bestwelhip mogelijk om met vertrouwen en op eenvoudige wijze te exporteren. Van Helderen werkt helder en snel!


statische banner-Vendor

Vendor toilethygiëne en van Helderen Sneltransport

Ontzorgend, betrouwbaar, en meedenkend. Dit zijn de eerste woorden die in mij opkomen. Van Helderen komt met een oplossing, is actief betrokken en levert altijd kwaliteit af. Ik kan hem tijdens onze vijfjarige samenwerking nog steeds niet betrappen op een foutje.


statische banner-Vendor

Snijders Tilburg B.V. en van Helderen Sneltransport

Van Helderen transport is een betrouwbare en flexibele partner. Onze producten worden op tijd en op de juiste wijze geleverd en indien noodzakelijk op locatie geïnstalleerd. Daarnaast kunnen we op elk moment van de dag contact met ze opnemen voor een transport, zowel in de avonden als in de weekenden. Dit is de reden dat Snijders kiest voor van Helderen transport als partner voor het transport van onze producten.

 

Contactgegevens
Van Helderen Sneltransport
Aresstraat 7
5048 CD Tilburg
T 06 - 44 41 82 31
E info@vanhelderensneltransport.nl